Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Conveni de col·laboració amb el Col·legi de Registradors de Catalunya

Notícies Preguntes Freqüents Queixes i Suggeriments Les nostres Oficines

Conveni de col·laboració amb el Col·legi de Registradors de Catalunya

 

El president de la Diputació de Lleida i de l’Organisme Autònom  de Gestió  i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL), Jaume Gilabert, i el Degà del Col·legi de Registradors de Catalunya, Antonio Cumella, han signat un conveni de col·laboració pel qual es pretén establir un sistema de gestió homogeni i eficaç per a la realització dels tràmits i actuacions relacionats amb els registres, aprofitant les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies i la signatura electrònica. 

L’abast de la col·laboració s’estén a les vessants de subministrament d'informació (publicitat formal) i presentació telemàtica de manaments i sol·licituds, donant així compliment i concreció als mandats de la Llei General Tributària i al text refós de la Llei Hipotecaria.

El conveni permetrà la petició de notes simples, notes informatives, presentació de manaments, etc. per via telemàtica, fet que suposarà una clara millora tant pel que fa al canal de petició, com pel que fa al canal de resposta, ja que millorarà el temps de resposta a les peticions fetes de part de l’Organisme. D’aquesta manera, s’escurçarà notablement el temps de resposta de les peticions que hagi fet l’Organisme, com també ho farà en la millora de la qualitat de la informació obtinguda per part dels registres.

La col·laboració s’estén a tots els àmbits i hi inclou els Registres de la Propietat, els Registres Mercantils i el Registre de Béns Mobles en la recaptació executiva.

Lleida, 19 de gener de 2010
 

 

Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401