Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, signa el conveni marc entre l’Agència Tributària de Catalunya i les quatre diputacions per impulsar la gestió tributària

Notícies Preguntes Freqüents Queixes i Suggeriments Les nostres Oficines

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, signa el conveni marc entre l’Agència Tributària de Catalunya i les quatre diputacions per impulsar la gestió tributària

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha signat el conveni marc entre l’Agència Tributària de Catalunya representada pel conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell i les diputacions provincials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona en relació amb la col·laboració en matèria tributària.
 
L’acte, que s’ha celebrat al Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat, ha estat presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i, a part dels signataris també  ha comptat amb la participació de la vicepresidenta Joana Ortega; el portaveu del Govern i secretari  general de la Presidència, Francesc Homs, i el secretari de Govern, Germà Gordó.
 
Aquesta col·laboració permetrà la millora de la qualitat dels serveis als ciutadans, a través de la creació d’una finestreta única i alhora ser més resolutius en la lluita contra el frau fiscal ja que ens facilitarà un creuament de les dades tributàries de què disposen les diferents administracions participants, compartint informació amb transcendència tributària. En el seu parlament, el president de la Diputació de Lleida ha explicat que això serà possible aprofitant les estructures conegudes i consolidades al territori.
 
En el cas de la corporació lleidatana, l’any 1990 es va posar en funcionament l’Organisme Autònom de Recaptació i Gestió de Tributs, que té la seu central a la ciutat de Lleida i disposa d’oficines desplegades a tot el territori per donar compliment a la gestió, recaptació i inspecció dels tributs que han delegat els 227 dels 231 municipis de la demarcació. L’Organisme gestiona i recapta un volum de 120 milions d’euros.
 
Aquest conveni marc permetrà el desenvolupament d’una gestió tributària catalana, que millorarà el servei que es dóna als ciutadans de Catalunya mitjançant una xarxa d’atenció homogènia a 150 oficines i avançar cap a una integració de tots els nivells de l’administració tributària.
 
Barcelona, 19 de setembre de 2012
Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401