Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies L’OAGRTL dóna el primer pas per iniciar el servei de multes amb la incorporació de l’aplicació informàtica.

Notícies Preguntes Freqüents Queixes i Suggeriments Les nostres Oficines

L’OAGRTL dóna el primer pas per iniciar el servei de multes amb la incorporació de l’aplicació informàtica.

 

L’OAGRTL ha adjudicat a l’empresa T-Systems l’adquisició del sistema informàtic per poder prestar el nou servei de multes de trànsit als ajuntaments de les comarques lleidatanes.

 

El consell d’administració de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL) de la Diputació de Lleida ha adjudicat a l’empresa T-Systems l’adquisició del nou sistema informàtic de multes. Amb aquesta contractació, l’OAGRTL adquireix una nova aplicació informàtica desenvolupada per T-Systems per poder prestar el nou servei de multes de trànsit als ajuntaments de les comarques lleidatanes.

 

A partir d’ara començaran els treballs tècnics per tal que aquest sistema informàtic s’acobli al sistema central informàtic de l’OAGRTL. Entre les seves funcionalitats incorpora connexió amb la Dirección General de Tràfico (DGT) per a la captura de les dades, gestió d’al·legacions i recursos, integració de la firma electrònica per les resolucions de sancions per part dels alcaldes, emissió d’informes per part d’agents, annexar fotos o qualsevol document electrònic a la denúncia i el control complet dels processos de notificació, entre d’altres.

 

Aquest és el primer pas del projecte del Servei Gestió Integral de Multes (SGIM) que permetrà tota la tramitació i gestió de multes de trànsit via PDA. Amb aquest servei l'OAGRTL assumirà el cobrament de les multes de trànsit i gestionarà íntegrament tot el procediment, des de l'inici de la multa fins a les al·legacions, resolucions de recursos, notificacions i executiva.

 

L’empresa T-Systems té una àmplia experiència nacional i internacional en el disseny, desenvolupament, implementació i operació de sistemes en el sector privat i públic. Actualment, ha desenvolupat aplicacions informàtiques pel servei de multes per diversos ajuntaments i diputacions, com per exemple a Xaloc (Organisme de Recaptació de la Diputació de Girona).

Segons la planificació prevista, després d'estiu del 2011 es començarà a prestar el servei en fase de prova pilot en dos o tres municipis.

 

L'OAGRTL preveu que entre el 80% i el 90% dels consistoris amb policia local o agent municipal s'adhereixin al nou servei, i així donar resposta a una de les peticions més demanades per part dels ajuntaments.

 

 

Lleida, 17 de febrer de 2011

Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401