Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies L'OAGRTL reforça les tecnologies de la informació per millorar el servei als ciutadans

Notícies Preguntes Freqüents Queixes i Suggeriments Les nostres Oficines

L'OAGRTL reforça les tecnologies de la informació per millorar el servei als ciutadans

L'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs (l'OAGRTL) ha signat un contracte de col·laboració amb un consultor expert en administració electrònica, Jordi Masias i Muntada, amb l'objectiu de supervisar i validar el pla d'actuació en e-administració que està desenvolupant l'OAGRTL en aplicació del desenvolupament de la Llei d'Administració Electrònica.

Amb aquest reforç, l'OAGRTL preveu validar el seu pla d'actuació en aquest àmbit, que quedarà sota la supervisió del nou consultor. L'e-administració és un conjunt d'actuacions orientades a millorar la gestió pública i la prestació de serveis a ciutadans i empreses a través de les Tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC).

L'OAGRTL està executant importants inversions per tal de ser referents en l'àmbit de l'Administració electrònica.


El  nou consultor, Jordi Masias, és un professional de reconegut prestigi i referent en l'àmbit de l'Administració electrònica. Ha estat director general de l'Agència Catalana de Certificació, conseller delegat de Firmaprofesional (entitat de certificació dels col·legis professionals) i director general de Camerfirma (entitat certificació Cámaras de Comercio).

Actualment, dirigeix diferents projectes d'implantació d'e-administració per diverses entitats: Universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, els ajuntaments de Barcelona, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Tarragona, Sant Feliu de Llobregat, així com per a Localret, el Port de Barcelona o l'Agència Catalana de Protecció de Dades, entre d'altres.
 

Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401