Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Noves delegacions de Gósol, Sarroca de Bellera, El Soleràs, Ivorra, Alcoletge i Riner

Notícies Preguntes Freqüents Queixes i Suggeriments Les nostres Oficines

Noves delegacions de Gósol, Sarroca de Bellera, El Soleràs, Ivorra, Alcoletge i Riner

En el Ple ordinari de la Diputació de Lleida del 16 de juliol de 2010

En el Ple ordinari de la Diputació de Lleida del divendres 16 de juliol s'ha aprovat, entre d'altres assumptes:

 

 

- Acceptació de la delegació efectuada per l’ajuntament de Gósol, a través de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, de les facultats que aqueix ajuntament té atribuïdes en matèria de recaptació, en via voluntària i executiva, de la taxa pel servei de clavegueram.

 

- Acceptació de la delegació efectuada per l’ajuntament de Sarroca de Bellera, a través de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, de les facultats que aqueix ajuntament té atribuïdes en matèria de gestió i recaptació, en via voluntària i executiva, de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.

 

- Acceptació de la delegació efectuada per l’ajuntament del Soleràs, a través de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, de les facultats que aqueix ajuntament té atribuïdes en matèria de gestió i recaptació, en via voluntària i executiva, de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.

 

- Acceptació de la delegació efectuada per l’ajuntament d’Ivorra, a través de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, de les facultats que aqueix ajuntament té atribuïdes en matèria de gestió i recaptació, en via voluntària i executiva, de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.

 

- Acceptació de la delegació efectuada per l’ajuntament d’Alcoletge, a través de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, de les facultats que aqueix ajuntament té atribuïdes en matèria de gestió i recaptació, en via voluntària i executiva, de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.

 

- Acceptació de la delegació efectuada per l’ajuntament de Riner, a través de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, de les facultats que aqueix ajuntament té atribuïdes en matèria de recaptació, en via voluntària i executiva, de la taxa pel servei de recollida d’escombraries.

 

Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401