Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Coneix l'OAGRTL

Presentació

 

President de la Diputació de Lleida i de l'OAGRTL

 

 dca_0138.jpg
 
 
Benvolguts/des,
 
Benvinguts a la web de l’OAGRTL, organisme dedicat a la gestió del tributs locals dels municipis de les comarques de Lleida.
 
En aquest espai us volem oferir una visió virtual del que és la nostra organització i dels serveis que prestem, una organització que està realitzant una aposta clara i decidida per les noves tecnologies aplicades en les nostres relacions amb els ajuntaments i amb el ciutadà.
 
En aquesta web podreu trobar informació que us pot ser d’interès, com són els tributs que del vostre municipi es gestionen a través de l’OAGRTL, així com els tipus impositius aplicats, simuladors per càlculs de tributs, normativa aplicable, anuncis i en definitiva tot allò que des del punt de vista tributari os pugui resultar d’interès.
 
Sóm conscients que les necessitats de la societat actual estan evolucionant i que cada cop es demanarà més de l’administració una atenció de 7 dies a la setmana i 24 hores al dia. Aquesta és la finalitat que pretenem aconseguir amb la nostra Oficina Virtual, constantment dotada de nous procediments amb els quals es pretén que l’administrat pugui interactuar amb l’administració en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.
 
Esperem que aquesta web us sigui d’utilitat i us encoratjo per fer-nos les aportacions que cregueu oportunes destinades a la millora de les utilitats d’aquesta web així com del nostre funcionament en general.
 
 
Joan Reñé i Huguet
President de la Diputació de Lleida i de l’OAGRTL

 

 

Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401